Thuis beter leren zeilen!

Het zijn bijzondere tijden. Het mag duidelijk zijn dat er belangrijkere zaken spelen dan het kunnen uitoefenen van onze geliefde sport, maar dat maakt de zin om weer het water op te kunnen er niet minder op. Voor alle zeilers en coaches in Nederland hebben we, samen met het Watersportverbond, een bijzondere actie. Iedereen kan zich bij ons aanmelden en ontvangt 3 video series boordevol zeilkennis helemaal gratis! (twv €79!)
Onderstaand kun je direct aanmelden. Na het aanmelden ontvang je een account waarop de leerlijn Laser & Optimist beschikbaar zijn. Deze zijn ook zeer nuttig voor zeilers van andere klassen!
Naast deze leerlijnen ontvang je ook de premium video “The perfect start” Alle basisprincipes van het starten worden uitgebreid besproken. Gefilmd met eenmansklassen, maar toepasbaar op iedere zeilwedstrijd.

Wij houden van leren en verbeteren. Met dit aanbod hopen we het leerproces voor jullie te stimuleren in deze tijd zonder ‘water trainingen’. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons gerust weten. Wil je een bedankje sturen dan kan dat aan info@sportvid.nl
Veel kijk en leer plezier!

  • Gratis "the perfect Start" video-serie!
  • Video leerlijn Laser zeilen.
  • Video leerlijn Optimist zeilen.
  • Mogelijkheid voor jouw trainer om video's met je te delen.

SportVid en Topzeilen

Topzeilers in Nederland werken al langer met SportVid. In onderstaande video zie je hoe. We zijn trots om samen met het WatersportVerbond, bij te kunnen dragen aan het bijzonder hoge niveau wat Nederlandse zeilers de afgelopen jaren neerzetten!